Armata s-a inmuiat in fata strainilor! Decizia care l-a scos din minti pe Reghe: Steaua are interzis in Ghencea, City a primit cheile de la stadion in 2 secunde

Steaua - Manchester City se vede la ProTV, marti, ora 21:45

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2016, 17:32
Data actualizarii: Luni 15 August 2016, 19:33

Ultima decizie a CSA i-a infuriat la culme pe stelisti. Laurentiu Reghecampf s-a intrebat retoric, la conferinta de presa de azi, cum de e posibil ca englezii sa primeasca la prima strigare cheile bazei de pregatire de la stadionul Ghencea, in timp ce Steaua are interzis acolo inca din decembrie 2014.

Manchester City a primit permisiunea de a-si sustine in Ghencea antrenamentele dinaintea meciului cu Steaua, marti seara, in direct la ProTV.

"Cat timp nu suntem lasati sa ne antrenam si sa folosim terenul respectiv, mi se pare deplasata decizia de a lasa alta echipa sa se antreneze acolo."

"Suntem mahniti, indigati ca noi nu putem folosi baza de fotbal a clubului CSA. Nici n-are rost sa discutam acest lucru. In fiecare zi ne deplasam la Domnesti si vine o echipa din Anglia si primeste totul pe tava."

"Mi se pare incredibil acest lucru... Sa nu mai vorbim de asta. Cred ca e de datoria celor care conduc CSA sa analizeze acest lucru!", a spus Laurentiu Reghecampf.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies