"Sunt jucatori carora le expira contractele!" Cine pleaca de la Steaua?

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Noiembrie 2009, 23:50
"Sunt jucatori carora le expira contractele!" Cine pleaca de la Steaua?

Argaseala spune ca Steaua nu are deocamdata niciun jucator in vizor pentru a-l aduce in perioada de transferuri din iarna

"Lui Dayro Moreno nu i-am marit deocamdata salariul, tot 5000 de euro pe luna are. Pentru a face acest lucru, trebuie sa demonstreze ca este consecvent. In legatura cu viata extrasportiva a jucatorilor de la Steaua, pot spune ca nu exista probleme cum au cei de la Dinamo."

"Pana acum nu s-a discutat nimic despre sosirea unor jucatori, tot ce se stie este ca vor pleca in iarna Bibiskov si Grzelak. Despre venirea lui Cesinha nu este nimic adevarat. Au fost discutii legate de venirea lui in trecut, Rapidul si-a dat acordul, dupa care s-au sistat negocierile. Acum nu ne mai intereseaza. El este un jucator bun, dar neinteresant pentru noi", a declarat Argaseala la sport.ro.

"Rada, Petre Marin si Golanski sunt la final de contract. Nu am demarat discutiile! Vom face acest lucru la sfarsitul campionatului, acum lucrurile sunt linistite. Poate fi prea tarziu, dar nu cred."

"Sunt invidios pe performanta Unirii Urziceni din Liga Campionilor. Noi am avut un parcurs mai slab anul trecut. Inca ne luptam in Europa League in acest sezon, nu am abandonat niciodata acest obiectiv."

"Redeschidem Peluza Nord! O sa fie un protocol intre Liga Suporterilor si club si au si responsabilitati si drepturi. Atunci putem discuta de la egal la egal intre persoane juridice. Pana acum nu puteam face acest lucru! O sa avem discutii asupra tuturor celor interzisi. O sa vina cei din Liga suporterilor si o sa ne spuna cine este si cine nu interzis. Daca Liga greseste, o sa plateasca pentru asta", a mai spus Argaseala.

 

Klaus Iohannis: Virusul este încă în societate. Să fim conștienți de noua normalitate în care vom trăi
BRAT