Steaua, profesor pentru Lacatus: "Cu CFR, Steaua si Dinamo dam examen la fotbal!"

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Noiembrie 2009, 17:34
Steaua, profesor pentru Lacatus: "Cu CFR, Steaua si Dinamo dam examen la fotbal!"

Marius Lacatus a declarat ca meciurile cu adevarat importante pentru formatia sa se vor juca pe final de tur de campionat, un prim examen fiind programat luni, pe teren propriu, cu CFR Cluj.

"Examenele importante pentru noi abia acum incep, cu CFR Cluj, daca este sa tinem cont ca vom intalni, pe final de tur, echipele cu nume din campionat si cu performante in ultimul timp".
 
"Jucatorii trebuie sa-si arate adevaratele calitati si, daca vom obtine rezultate bune cu CFR Cluj, Steaua si Dinamo, abia atunci putem spune ca ne meritam locul pe care il ocupam in prezent".

"Nu ne va fi usor sa ne mentinem acolo sus pentru ca celelalte echipe nu vor bate pasul pe loc si Vasluiul va invinge tot, pe linie", a spus Marius Lacatus,intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul vasluienilor a adaugat ca elevii sai trebuie sa fie pregatiti sa reactioneze si in momentele grele, atunci cand nu vor obtine rezultate favorabile. In opinia lui Lacatus, echipele care au in lot jucatori care nu se vor pierde in momentele dificile vor fi cele care se vor situa sus, pe podium, la final de campionat.

 

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT