Liga 1

Arena de 18.000 de locuri, complet acoperita! Prima imagine a noului proiect pentru stadionul Giulesti: "In martie ne apucam de treaba"

Stadionul Giulesti se pregateste de o transformare spectaculoasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2015, 16:56
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2015, 17:29

UPDATE: Valentina Caciureac, presedintele Clubului Sportiv Rapid, spune ca lucrarile ar trebui sa demareze in primavara.

"Avem o aprobare, am avut termen 45 de zile pentru ca proiectul sa fie gata, respecta toate normele UEFA. In mod normal, in martie ar trebui sa inceapa lucrarile. Urmatorul pas va fi licitatia pentru stabilirea constructorilor.", a declarat Valentina Caciureac pentru sport.ro.


Giulestiul este pe lista stadioanelor care trebuie sa se imbrace in haine noi pentru Euro 2020, iar suporterii au motive de bucurie.

Exista un plan pentru transformarea spectaculoasa a arenei, care urmeaza sa fie pus in practica in cazul in care Compania Nationala de Investitii isi va da acordul.

DigiSport a publicat astazi prima imagine cu macheta noului Giulesti, un stadion de 18.000 de locuri, complet acoperit, cu upgrade-uri spectaculoase la ruina din prezent.

O sala multifunctionala, sali de forta, lupte, box si karate, plus actualele sali de la oficiala mutate in peluza ce va fi construita de la zero, toate acestea sunt planuri care ar face din Giulesti una dintre cele mai moderne arene ale Romaniei.

De asemenea, proiectul presupune si construirea a doua parcari in apropierea stadionului.

Sursa foto: DigiSport

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies