Are 39 de ani, dar nu renunță la fotbalul profesionist! Echipa din Superligă cu care Gabi Tamaș este aproape să semneze

Gabriel Tamas FCU Craiova Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 17:22
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 17:33

Gabi Tamaș ar putea reveni în Superliga după trei luni de la despărțirea cu scântei de Petrolul Ploiești.

Fundașul central s-a despărțit de Petrolul Ploiești la jumătatea lunii octombrie, după un conflict cu antrenorul Nae Constantin, iar acum este la un pas de revenirea în competiția internă, la FCU Craiova. 

Potrivit Fanatik, fundașul de 39 de ani se află în negocieri cu cei de la FCU Craiova, formație care l-a dorit pe fotbalist și în iarna trecută, când a plecat de la FC Voluntari.

De-a lungul carierei, Gabriel Tamaș a mai evoluat în România pentru FC Brașov, Dinamo, FCSB, Astra Giurgiu, U Cluj, FC Voluntari și Petrolul Ploiești.

Gabi Tamas, dorit înapoi la FC Voluntari

"Suntem în tratative, acum vorbim. Eu sper să reușim. Încă nu am vorbit, dar i-am zis că trebuie să stăm de vorbă astăzi.

N-am început chiar așa bine sezonul, dar pe parcurs ne-am revenit. Am avut probleme și cu accidentările, însă acum suntem bine. Ne pregătim foarte bine, mă bucur că în mare parte a rămas același lot. Vor mai veni unul, doi, chiar trei jucători și sperăm în continuare la play-off, pentru că ăsta este obiectivul nostru. 

Noi avem surprize de genul acesta (n.r - transferul lui Runar Mar Sigurjinsson) și sper să mai avem vreo două surprize de genul", a spus Florin Cernat, directorul sportiv al clubului ilfovean, înainte de sărbători. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!