Gabi Tamas fc voluntari Florin Cernat Superliga

FOTO ȘI VIDEO Tamaș, dorit înapoi în Superligă. Un fost internațional îl critică: „S-a îngrășat!” Cum arată acum fundașul

Gabi Tamaș a putea reveni în Superliga după trei luni de la despărțirea cu scântei de Petrolul Ploiești.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 08:37
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 09:26

Fundașul central s-a despărțit de Petrolul Ploiești la jumătatea lunii octombrie, după un conflict cu antrenorul Nae Constantin, iar acum este la un pas de revenirea la FC Voluntari, acolo unde a mai evoluat pentru un sezon și jumătate în perioada februarie 2021 - iunie 2022.

  • 39 de ani are Gabriel Tamaș

„Mie, da (n.r. - i se pare că Tamaș s-a îngrășat)! Eu l-am văzut acum, în toamna trecută, și arăta foarte bine. Chiar i-am spus. Dar din ce văd acum...”, a spus Bogdan Stelea la Digisport.

Ce spune Florin Cernat despre transferul lui Tamaș la Voluntari

„Suntem în tratative, acum vorbim. Eu sper să reușim. Încă nu am vorbit, dar i-am zis că trebuie să stăm de vorbă astăzi.

N-am început chiar așa bine sezonul, dar pe parcurs ne-am revenit. Am avut probleme și cu accidentările, însă acum suntem bine. Ne pregătim foarte bine, mă bucur că în mare parte a rămas același lot. Vor mai veni unul, doi, chiar trei jucători și sperăm în continuare la play-off, pentru că ăsta este obiectivul nostru. 

Noi avem surprize de genul acesta (n.r - transferul lui Runar Mar Sigurjinsson) și sper să mai avem vreo două surprize de genul”, a spus Florin Cernat.

De-a lungul carierei, Tamaș a mai evoluat în România pentru FC Brașov, Dinamo, FCSB, Astra Giurgiu, U Cluj, FC Voluntari și Petrolul.

După 21 de etape din acest sezon de Superliga, FC Voluntari ocupă locul 8, cu 26 de puncte, la șase lungimi în spatele ultimei poziții de play-off, ocupată de Sepsi OSK.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!