Al Ahli Dubai Cristi Borcea Dinamo Ioan Andone Superliga

Arabii l-au scos din minti pe Borcea! VEZI ce teapa i-au dat, din nou! :)

Orice-ar face, Cristi Borcea nu reuseste sa se inteleaga cu arabii. Dupa ce a ratat transferul lui Adrian Cristea, seful lui Dinamo a ratat intr-un mod incredibil si aducerea lui Ioan Andone, desi a mers personal la Dubai.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2009, 10:02
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2009, 10:15

Saptamana trecuta, Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au deplasat personal la Dubai pentru a negocia rezilierea contractului pentru Ioan Andone pe care il visau la Dinamo in locul lui Bonetti.

Spartanii-sefi au stabilit o intalnire cu seicii lui Al Ahli, insa acestia nu s-au prezentat! Mai mult, arabii nici macar nu le-au mai raspuns la telefon!

Borcea confirma intamplarea incredibila in ziarul Adevarul. "Intr-adevar, cei de la Al-Ahli n-au venit la intalnirea cu noi. Dar, nu e nimic. Nu scapa asa de usor" spune acesta, care promite razbunare!

"Nu renunt la banii de pe transferul lui Cristea. Am depus actele la UEFA si la FIFA si mergem pana in panzele albe, pentru ca avem dreptate" este amenintarea lui Borcea. Acesta spera ca Al Ahli Dubai sa ii plateasca salariu lui Adrian Cristea, dupa ce arabii au renuntat la imprumutul pe un an al jucatorului, desi acesta apucase sa semneze.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies