Liga 1

"Ar fi o minune sa luam titlul, nu noi suntem cei care trebuie sa fie campioni! Sper s-o batem pe Steaua intr-o zi!" Ce zice Hagi de transferuri la Steaua, dupa ce a devenit LIDER in Liga I

CHIAJNA 1-2 VIITORUL | Hagi a trimis-o pe Steaua pe 3 in Liga I, dupa ce a batut la Chiajna. Viitorul e noul lider al Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2016, 22:37
Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2016, 22:38

Hagi spune ca ar fi o minune ca Viitorul sa devina campioana in acest sezon.

"Ma bucur ca suntem intr-o perioada extraordinara, avem talent. Am avut si sansa in repriza a doua, un meci deschis, un meci frumos"

"Am capatat experienta, au trecut niste ani, am aratat ca suntem o echipa care disciplinar si ca stil de joc avem principii. Ne bucura ca suntem pe primul loc. Le-am zis ca avem mult talent, dar in Liga I castigi daca joci bine colectiv, sa muncesti ca echipa, echipa castiga meciurile, jucatorul face diferenta"

"Uitati cum a jucat Nedelcu astazi, devine si el un jucator important. Ar fi o minune sa luam titlul, noi nu suntem cei care trebuie sa castige... suntem tineri, nu avem experienta. Anul trecut s-a vazut ca nu avem experienta si maturitate sa jucam meciuri in playoff."

"Dar lucrurile vin daca muncesti, trebuie sa invatam ca in fiecare zi sa fim mai buni"

Hagi nu exclude sa vanda jucatori din iarna:

"Anul trecut din vara am schimbat 9 jucatori, in toate compartimentele. Chiar daca schimbam pe unul poate avem pe altul mai bun. Il avem pe Matan, pe Ciobanu, avem jucatori, am investit in tineri si avem cu ce sa alimentam din spate."

"E o bucurie pentru noi ca suntem primii, nu ne uitam la alte echipe. Sper ca intr-o zi s-o batem pe Steaua!", a spus acesta la DigiSport.

Modifică setările cookies