Aparitie neasteptata la Dinamo! A fost coleg cu Mutu la Fiorentina si acum vine sa ii califice in Europa! Care este surpriza lui Stoican:

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Februarie 2014, 12:25

	Aparitie neasteptata la Dinamo! A fost coleg cu Mutu la Fiorentina si acum vine sa ii califice in Europa! Care este surpriza lui Stoican:

►Portie dubla de HIGH, OLANDA! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: joi 21:45 Ajax – Groningen si duminica 15:30 Zwolle – Ajax!

Dinamo va avea un nou fundas central din retur. Stoican l-a folosit pe inchizatorul Diakhate pe postul de stoper in amicalele din aceasta iarna.

Africanul a fost coleg cu Mutu in perioada 2009-2011 la Fiorentina. Diakhate l-a laudat pe Briliant, despre care crede ca va fi util la Petrolul.

"Adrian este un baiat deosebit, atat pe teren, cat si in calitate de coleg. Imi placea ceea ce facea la antrenamente, dar si in meciurile oficiale. Are calitate", a spus senegalezul.

Pape Moussa Diakhate are 24 de ani si a venit la Dinamo in aceasta toamna, insa a jucat doar la echipa a doua. Senegalezul a fost folosit prima oara in aceasta iarna, in amicalul cu Korona.

"In urma cu patru ani am mai jucat stoper. mister m-a intrebat daca o mai pot face, am raspuns afirmativ, asa ca sunt capabil sa o fac. Nu mi-e teama de presiunea noului post, cred ca sunt in stare sa fac fata oricaror atacuri", a declarat Diakhate pentru Gazeta Sporturilor.
 

Austria va impune carantina obligatorie pentru români, în urma creșterii cazurilor de Covid-19
BRAT