FOTO ȘI VIDEO Apariție de neratat pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Antrenorul a venit cu un bolid fabricat doar în 25 de exemplare

Mirel Rădoi a fost prezentat în mod oficial în poziția de antrenor principal la Universitatea Craiova

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 16:42
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 16:55

Tehnicianul l-a înlocuit pe Laszlo Balint și urmează să debuteze pe banca oltenilor joi, în returul cu Zorya, din turul trei preliminar din Conference League. 

"Acum e prematur să vorbim de obiective mărețe, din moment ce ne aflăm pe locul 9. Cel mai important e să ne calificăm joi. Apoi, obiective intermediare. Nu o să mă auziți să spun că am venit să câștig campionatul. Nu pot spune așa ceva, nu o să auziți așa ceva. E ceva virtual, nu e palpabil", a declarat Rădoi în cadrul conferinței de presă. 

Mașina lui Mirel Rădoi costă o avere

La prezentarea oficială de la Craiova, Mirel Rădoi și-a făcut apariția la volanul unui Mercedes BRABUS 900 ROCKET EDITION. Bolidul este exclusivist, s-au produs doar 25 de modele, prețul fiind de 600.000 de euro. 

Cum și-a tunat Rădoi mașinile 

Fostul selecționer al naționalei a schimbat aspectul mașinilor sale, aplicându-le folii peste vopseaua originală. Prima dată și-a dus la tunat Rolls Royce-ul Cullinan, pentru care și-a dorit o nouă culoare, dar și un nou set de jante, de la Mansory. Ce de-a doua mașină a fost un Mercedes GLC63 AMG S căreia i-a schimbat culoarea. 

Ulterior, Rădoi a mers și cu una dintre cele mai recente achiziții ale sale, Lamborghini Urus Mansory Venatus, pe care a fost aplicată o folie de protecție lichidă, transparentă și mată. Cealaltă mașină cu care a mers la tunar a fost un Mercedes S63 AMG Brabus 700, căruia i-a fost aplicată o folie de protecție mată. 

Valoarea primelor două mașini duse de selecționer la tunat se ridică până la 500 000 de euro, ținând cont că prețul de pornire în România pentru Mercedes GLC63 AMG S este de la 157 000 de euro, în timp ce Rolls Royce-ul este cotat la 300 000 de euro. 

De cealaltă parte, doar Urusul are un preț de pornire de 400 000 de euro. 

Modifică setările cookies