Apare o nouă forță în Liga 1? Buget uriaș stabilit de un club din playout: „Vrem să terminăm pe podium!”

Liga 1 laszlo dioszegi Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 14:34
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 14:44

Obiectiv măreț stabilit de un club din Liga 1 care a evoluat în playout în acest sezon.

Sepsi OSK si-a adjudecat trofeul Cupei României și are obiective mărețe pentru sezonul viitor de Liga 1. Laszlo Dioszegi, patronul clubului, a anunțat că clubul său va avea ca obiectiv în sezonul viitor clasarea pe podium.

Sepsi vrea să se bată la titlu în sezonul viitor

„Mijlocaşul lui Voluntari, Ion Gheorghe, a fost deja transferat, poate fi cu siguranţă un punct forte al echipei, la fel şi jucătorul Gaz Metan, Francisco Junior, care vine din Guineea-Bissau.

Revenirea lui Pavol Safranko, un mare favorit al fanilor în campionatul trecut, este, de asemenea, un subiect. Vrea să vină, vreau să-l aduc înapoi, dar are un contract în derulare cu echipa sa din Africa de Sud.

Totuşi, îi asigur pe toţi fanii noştri că Nicolae Păun şi Marius Stefanescu, care a fost jucător de bază anul acesta, şi-au prelungit contractele până în 2025.

Dacă ne păstrăm sponsorii, vom avea un buget de 5,5-6 milioane de euro. Stabilitatea noastră nu va fi pusă în pericol, dar, desigur, lucrăm la extinderea bugetului

Chiar dacă nu vrem, acum vom încerca să ne trezim din visul nostru frumos după câştigarea Cupei şi, de fapt, uneori mă ciupesc pentru a vedea dacă această experienţă este reală [...] Vrem să trecem de cel puţin un tur în Conference League, iar punctul culminant ar fi să putem urca pe podium anul viitor.

Nu se poate visa mai mult decât atât, pentru că avem buget de locurile 5-6. Dar tocmai am eliminat-o din Cupă pe echipa cu al treilea cel mai mare buget, Craiova”, a spus Laszlo Dioszegi pentru Nemzeti Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!