Anuntul pe care il asteptau stelistii! Unul dintre cei mai importanti jucatori anunta ca ramane: "Mi-au facut o marire"

Anuntul pe care il asteptau stelistii! Unul dintre cei mai importanti jucatori anunta ca ramane: "Mi-au facut o marire"

Steaua a rezolvat una dintre problemele care le dadeau emotii suporterilor!

Unuia dintre cei mai importanti oameni din lot i-a fost marit salariul. Va ramane in Ghencea pana in 2017, daca Becali nu decide sa il vanda.

Alex Chipciu nu era una dintre situatiile care sa arda la Steaua. Inaintea lui, alti 5 titulari aveau contracte care expirau in vara. Pana sa se inteleaga cu ei, Steaua l-a rezolvat pe Chipciu. Informatia a fost confirmata chiar de jucator.

"Am vorbit cu domnul Argaseala, mi s-a facut o propunere de marire de contract. Mai am doi ani si ceva de contract in momentul asta. Vreau sa castig cu Steaua cat mai multe cupe si campionate, fiindca astea raman dupa ce te lasi de fotbal. La Steaua e ceva aparte, o incredere pe care n-o ai la nicio alta echipa.

Vorbeam cu domnul Isaila si ii spuneam ca ma asteptam ca Astra si Petrolul sa fie mai aproape de noi in clasament, dar nu stiu ce s-a intamplat acolo, ce probleme au fost. As vrea sa plec, dar daca va fi o oferta foarte buna pentru club. Stiu ca domnul Becali nu ma va lasa prea usor sa plec. Ma simt bine si la Steaua", a spus Chipciu.

Alex Chipciu, 25 de ani, a ajuns la Steaua in ianuarie 2012. Cota sa de piata atinge 4 milioane de euro. Contractul pe care il avea inainte sa semneze prelungirea expira in 2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies