Anuntul incredibil facut de Mutu inainte de Steaua - Dinamo: "Eu, dinamovist?" Ce i s-a intamplat: "Nu mi-a venit sa cred!"

Anuntul incredibil facut de Mutu inainte de Steaua - Dinamo: "Eu, dinamovist?" Ce i s-a intamplat: "Nu mi-a venit sa cred!"

Mutu a anuntat la Sport.ro cum s-a accidentat la antrenamentul Petrolului: "Nici mie nu mi-a venit sa cred!"

 Din cauza accidentarii a ramas departe de teren si a ratat turul Cupei cu Astra. Mutu a rostit si cateva cuvinte surprinzatoare fata de fosta sa echipa, Dinamo. Acesta a spus ca nu este dinamovist, ci doar un simpatizant:

"S-a schimbat mult in bine fotbalul romanesc fata de atunci cand l-am lasat eu. Se pot intampla multe in aceste etape, nu ne dam batuti, vedem la sfarsitul campionatului."

"Am spus un simpatizant al lui Dinamo, nu sunt dinamovist! Momentul in care m-am accidentat a fost banal, nu ma asteptam, de-aia am avut si piciorul moale."

"Episodul care a fost intre noi s-a terminat chiar in ultimele meciuri ale nationalei. Suntem profesionisti si asta ne leaga. Cred ca e prea mult cativa ani sa mai joc la nationala.", a declarat Mutu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies