Anuntul facut de miliardarul Niculae dupa ce a promis ca da jumatate din echipa afara. Ce se intampla la Astra din iarna

Anuntul facut de miliardarul Niculae dupa ce a promis ca da jumatate din echipa afara. Ce se intampla la Astra din iarna

Infrangerea cu Viitorul l-a facut pe Niculae sa anunte schimbari masive la Astra.

Dupa ce a discutat cu Isaila si Dinu Gheorghe, Niculae spune ca nu ii da afara, dar au timp pana la iarna cu totii sa demonstreze ca merita sa ramana la club:

”Deocamdata, mergem mai departe, pe angajamentele lor, incepand de la doctor si de la portar, pana la ceilalti. Au venit cu rapoarte si explicatii, unele justificate, altele putin exagerate. Vom merge pe aceeasi formula, urmand ca ei sa dovedeasca daca am avut dreptate sau nu."

"Le-am spus ca tot rezultatele vor fi cele care vor vorbi pentru ei. Obiectivul l-au stabilit singuri. Daca il vor atinge, e posibil sa continuam din iarna. Nu pot spune care este, e un lucru intern si m-au rugat sa ramana intre noi. Ei spun ca a fost o conjunctura nefavorabila, o stare de oboseala acumulata, impreuna cu accidentarile a doi jucatori importanti, Gaman si Fatai. Alti doi evolueaza cu infiltratii - Budescu si Bukari. Pe fondul acestor probleme deosebite, putem gasi circumstante atenuante. Nu am vrut sa rup ceva la care am tinut"

"Dinu Gheorghe si-a asumat greselile facute, pentru ca si eu, si Isaila l-am tot batut la cap sa aduca jucatori, iar ei au venit tirziu. Am fost refuzati de multi fotbalisti, pentru ca nu voiau sa vina in Romania", a spus Niculae la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies