Anuntul facut de Hagi despre detaliile reale ale transferurilor lui Ianis Hagi si Cristi Manea! Ai cui sunt jucatorii

Hagi a emis un comunicat de presa unde a lamurit situatia lui Ianis Hagi si a lui Cristi Manea.

Echipa lui Hagi incearca sa clarifice situatia lui Ianis Hagi, jucator despre care s-a vehiculat faptul ca a fost achizitionat de Fiorentina si in prezent evolueaza sub forma de imprumut la FC Viitorul. "Clubul Fiorentina a incheiat cu noi, in anul 2014, un acord prin care detine prima optiune de transfer pentru jucatorul Ianis Hagi", se mentioneaza pe site-ul citat.

De asemenea, Viitorul a explicat ca fundasul Cristian Manea a fost transferat la clubul Apollon Limassol in 2014, dar a evoluat sub forma de imprumut la FC Viitorul. De asemenea, jucatorul care activeaza in prezent la Mouscron a fost transferat prin sistemul implementat de FIFA.

"Fotbal Club Viitorul SA a incheiat in luna iunie 2014 un acord de transfer cu clubul cipriot Apollon Football (Public) Ltd. pentru jucatorul Cristian Manea, iar partile s-au inteles ca jucatorul sa continue activitatea fotbalistica la clubul nostru, pâna la implinirea vârstei de 18 ani. Subliniem faptul ca transferul jucatorului Manea Cristian s-a facut catre un club sportiv si nu catre un fond de jucatori sau o firma off-shore (...). Ca o confirmare a afirmatiilor noastre este si faptul ca transferul lui Manea, ca si celelalte transferuri internationale, s-a efectuat prin sistemul TMS implementat de FIFA, sistem ce nu permite decât transferuri intre cluburi sportive. Apollon Football (Public) Ltd. este un club de traditie din prima liga din Cipru si nu un fond de jucatori. Despre transferul jucatorului s-au facut mai multe speculatii in presa, mentionându-se numele mai multor echipe unde ar fi fost transferat, insa Fotbal Club Viitorul SA nu a confirmat niciodata, in mod oficial, aceste speculatii", anunta Viitorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies