Anunt de ultima ora! Un MILIONAR ar putea reveni in fotbalul din Romania. Petrolul se pregateste sa schimbe patronii

Anunt de ultima ora! Un MILIONAR ar putea reveni in fotbalul din Romania. Petrolul se pregateste sa schimbe patronii

Emotii pentru inca o echipa importanta din Liga I! Nu doar CFR-ul are probleme mari cu banii. Si la Petrolul se anunta vremuri grele.

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, sustine ca va incerca sa-l convinga pe Adrian Porumboiu sa revina in fotbal. Sandu a aflat de intentia lui Dan Capra, actual patron al Petrolului, de a renunta la investitie. Contestat de o parte a suporterilor si dezamagit de faptul ca echipa sa nu face pasul decisiv in lupta pentru titlu, Capra ar fi aproape de a pleca de pe Ilie Oana.

“Am încercat sa-i propun lui Porumboiu si încerc sa fac o întalnire intre el si primarul Ploiestiului. Am înteles ca cel care este acum finantator vrea sa renunte.

Petrolul e un club cu traditie, un club care are stadion plin, a revenit la gustul anumitor performante, a castigat Cupa, are o sustinere a administratiei locale, posibil si anumiti sponsori in plan local si i-ar usura munca noului patron. Porumboiu ar fi actionar majoritar, dar efortul sau financiar ar fi mai mic”, a spus Mircea Sandu la Digisport.

Adrian Porumboiu a fost patronul lui FC Vaslui pana anul trecut, cand a renuntat si i-a pasat actiunile unuia dintre apropiatii sai.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 28.000 de persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT

Modifică setările cookies