Anunt INCREDIBIL pentru stelisti! Radoi a anuntat CONDITIA IMPOSIBILA pentru Steaua. Marea problema pe care o are de rezolvat

Anunt INCREDIBIL pentru stelisti! Radoi a anuntat CONDITIA IMPOSIBILA pentru Steaua. Marea problema pe care o are de rezolvat

Radoi nu trebuie sa se gandeasca doar la variante de atacanti si mijlocasi pentru Steaua in Liga. Din tara, vin vesti proaste pentru antrenorul campioanei.

Steaua e out din Ghencea, a anuntat Armata. Radoi dezvaluie conditia pe care i-a pus-o CSA Stelei pentru a reveni in baza ei de antrenament: sa renunte definitiv la folosirea numelui Steaua!

Radoi le cere sefilor sa caute o solutie pentru noua baza de antrenament. Nu e de acord cu mutarea in jurul Bucurestiului pe tot parcursul sezonului. Vrea o locatie stabila in care sa-si poata face sedintele de pregatire.

"Am ramas surprins cand am auzit ce s-a intamplat, in momentul de fata nu avem unde ne antrena. Ne-am informat, vrem sa gasim o baza unde sa existe cateva conditii. Din pacate, nu depinde de noi sa ne intoarcem in Ghencea. E o situatie de care vreau sa stau departe in loc sa comentez.

Doar in Romania se poate asa ceva, e greu sa ne schimbam numele doar ca sa ne putem pregati in Ghencea. Si nici asa nu va imaginati ca ne-am antrena gratis, am plati pentru fiecare antrenament si fiecare partida. Ne afecteaza situatia asta, dar va trebui sa gasim alta solutie.

Nu stiu daca e absurd ce se intampla, poate nu sunt in masura sa vorbesc. O sa vedem alta solutie, cautam o baza in care sa ne mutam macar pana la finalul sezonului, nu sa stam sa ne mutam peste tot", a spus Radoi la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies