15 lei, cel mai ieftin bilet la SUPER Cupa Romaniei dintre Steaua si ASA! Ce OFERTA le-a pregatit FRF suporterilor

15 lei, cel mai ieftin bilet la SUPER Cupa Romaniei dintre Steaua si ASA! Ce OFERTA le-a pregatit FRF suporterilor

Supercupa Romaniei, Steaua - ASA Targu Mures, va fi transmisa IN DIRECT de ProTV, miercuri, 8 iulie!

FRF a anuntat ca incepand de marti 30 iunie si pana luni 6 iulie, s-au pus in vanzare biletele pentru Supercupa Romaniei, care se va disputa pe 8 iulie intre Steaua Bucuresti si ASA Targu Mures la Constanta, cu preturi intre 15 si 40 lei.

Fiecare suporter poate achizitiona maxim 4 bilete de pe site-urile bilete.frf.ro si bilete.ro. Un bilet costa 15 lei la peluzele arenei Farul, 40 lei la Tribuna I si 30 lei la Tribuna a II-a (inclusiv Family Zone).

La fel ca la toate partidele organizate de Federatia Romana de Fotbal, suporterii beneficiaza si de aceasta data de mai multe facilitati:

- posibilitatea de a printa acasa biletul/biletele, evitand astfel costurile suplimentare pentru transport;
- reduceri in Family Zone, sector dedicat fanilor care vin insotiti de cel putin un copil cu varsta de pana la 14 ani (5% reducere pentru doua bilete, 10% pentru trei si 15% pentru patru tichete). IMPORTANT: Fiecare suporter, indiferent de varsta, trebuie sa aiba bilet valabil pentru a intra pe stadion!


Incepand cu 3 iulie si pana in ziua meciului, biletele vor fi disponibile si la casele de bilete ale stadionului Farul, in intervalul orar 10,00 - 19,00.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies