ANUNT de ultima ora in China! Dan Petrescu a dat o MEGALOVITURA de 50 de milioane de euro cu un super jucator din Europa

Autor: Sport.ro
Joi 04 Februarie 2016, 10:41

	ANUNT de ultima ora in China! Dan Petrescu a dat o MEGALOVITURA de 50 de milioane de euro cu un super jucator din Europa

Super Dan primeste zeci de milioane de euro cadou inainte de startul in meciurile oficiale!

Dupa Ramires, cumparat cu 28 de milioane de euro de la Chelsea, Jiangsu Suning a mai dat o lovitura. Presa din China scrie ca echipa lui Dan Petrescu a semnat cu Alex Teixeira de la Sahtior.

Disputat de Chelsea si Liverpool, Teixeira n-a ajuns la niciuna dintre ele. Sahtior a tinut la pretul de 50 de milioane de euro, astfel ca brazilianul n-a mai plecat in Premier League. Acum, Suning e gata sa plateasca pe loc suma! Chinezii anunta ca la Jiangsu va fi prezentat oficial Teixeira, aflat intr-un moment senzational al carierei.

Atacantul a marcat de 26 de ori in 25 de meciuri jucate in toate competitiile de la inceputul sezonului. Mircea Lucescu spune ca e doar inceputul: "Are doar 26 de ani, poate fi genul de jucator care sa faca o echipa cu adevat stralucitoare. Cine il ia, da o lovitura cu adevarat importanta!"
 

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies