Anunt bomba facut de Sumudica: "Ieri a venit o oferta de 1.7 milioane de euro pentru Alibec! Nici el nu stie! Am refuzat-o"

Marius Sumudica Astra Giurgiu Denis Alibec Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016, 13:48
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2016, 13:57

Marius Sumudica anunta ca Aliec a primit o oferta uriasa, dar Astra refuza sa-i dea drumul.

Antrenorul Astrei sustine ca pe adresa clubului a venit o oferta de 1.7 milioane de euro, dar Astra nu a vrut sa auda de o despartire de atacantul sau:

"Atat timp cat suntem in competitie, consider ca trebuie sa ne respectam. Si avand in vedere ca Steaua si Astra au avut rezultate, este important sa existe respect si sa nu ne atacam. Este normal ca Alibec sa isi respecte contractul si atata tot. Mai are contract cu Astra, noi suntem in lupta pentru trofee, ne luptam pentru locurile 1-3. Nu este adevarat ca daca nu luam campionatul sau daca nu terminam pe locul doi poate pleca."

"Hai sa va spun ceva. Ieri a sosit o oferta pe adresa clubului pentru Alibec. Va spun in premiera. Oferta de 1.700.000 de euro, plus TVA, de la o echipa din strainatate, pe care clubul Astra a refuzat-o. Ar fi vrut ca jucatorul sa semneze de acum si sa plece la vara. Alibec nu stie despre aceasta oferta. M-au contactat pe mine, eu am vorbit cu Dani Coman, i-am transmis si domnului Buduru, care urma sa discute cu domnul Niculae si a fost refuzata oferta.

"Oricum, Alibec nu ar pleca niciodata in Golf, China sau Japonia. Isi doreste altceva. Nu are rost sa mai discutam acest transfer. Vreau sa mai lamurim un lucru. Am iesit de sub monitorizarea UEFA si avem dreptul sa jucam in cupele europene", a declarat Sumudica la DolceSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!