Anunt de ultima ora: "Venim cu banii, sa ni se dea clubul!" Cum se transforma Rapidul daca pleaca Moraru

Anunt de ultima ora: "Venim cu banii, sa ni se dea clubul!" Cum se transforma Rapidul daca pleaca Moraru

Valerii Moraru ar putea sa piarda Rapidul dupa numai o luna de cand a preluat clubul!

Angelo Massone crede ca justitia romana ii va da dreptate si ca actul pe care l-a semnat cu fostul patron, Adrian Zamfir, va fi recunoscut in instanta. In aceste conditii, omul de afaceri italian e sigur ca legea ii va da controlul in Giulesti. Massone promite investii importante si iesirea din insolventa cu ajutorul unui plan de milioane.

Si Moraru e bine venit in noua structura a clubului, anunta Massone, care vine din nou la Bucuresti saptamana viitoare pentru a incerca sa intre in posesia pachetului majoritar de actiuni al Rapidului.

"Moraru nu trebuie, din niciun motiv, sa-l aduca in discutie pe Ganea. Ganea lucreaza foarte bine si e o persoana serioasa, la fel ca presedintele Manea. Sper ca doamna Andronache se blocheaza toate actiunile domnului Moraru pana cand Tribunalul ia o decizie.

Cu totii au inteles ca Moraru se comporta la fel ca Pinocchio fata de suporterii Rapidului. Contractul lui nu e valid si totul va iesi la iveala in cel mai scurt timp. Avem un fond important de investitii gata sa ajute Rapidul si pe creditorii lui. Ii cer si fostului patron, Adrian Zamfir, sa revada lucrurile si sa ia cea mai buna decizie. Toate actiunile domnului Moraru sunt monitorizate atent de avocatii mei.

Il invit public sa faca un pas in spate pentru binele Rapidului si al suporterilor, si nu al celor 3 oameni care au avut de castigat din aceasta situatie. Avem sponsori care sunt gata sa investeasca. Daca vrea, numai pentru binele Rapidului, chiar si domnul Morarul poate face parte din proiectul care sa scoata clubul din insolventa. Cred cu tarie in justitia romana. Saptamana viitoare voi fi la Bucuresti", a spus Massone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Voiculescu: Există diferenţe între numerele raportate şi cele reale privind decesele asociate Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies