Anunt BOMBA al lui Becali in privinta Stelei: "Abia m-am antrenat. Razboiul CONTINUA, o sa castig TOT"

Anunt BOMBA al lui Becali in privinta Stelei: "Abia m-am antrenat. Razboiul CONTINUA, o sa castig TOT"

Patronul Stelei a luat o decizie radicala in disputa pe care o are cu Armata!

Becali nici nu se mai gandeste sa negocieze cu Armata, desi a primti semnale ca MApN ar fi deschisa la tratative. Becali e convins ca dreptate ii apartie si ca nu va ti obligat sa plateasca niciun euro despagubiri in procesul intentat de Talpna.

"Din punctul meu de vedere, totul e rezolvat. Pe legea firii si pe dreptate, pe adevar. Armata a avut o echipa Steaua si au spus ca nu mai pot sa faca fotbal, ca nu-i lasa legile din Romania si din Europa, asa ca au externalizat echipa. Eu sunt succesorul Asociatiei. Ce, mai am eu de vorbit cu ei? La revedere, ce sa vorbesc? A, daca ziceau de la inceput sa nu ne mai certam, sa dau niste bani... era altceva.

Dupa atatea lupte si razboaie abia m-am antrenat. Pai, acum cand sunt deja puternic, ce sa fac? Sa dau inapoi? O sa ma lupt cu ei si am sa-i biruiesc. Cand si-au dat ei seama ca Talpan cere niste bani aiurea, acum vor sa ne impacam. Nu, tata, nu va dau nici 5 bani si o sa va biruiesc. Va bat pe toate clasele si pe toate pozitiile. Nu o sa negociez nimic cu ei!", a spus Becali la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies