Anul viitor vor avea stadion nou, dar sunt aproape de faliment! DISPERARE la Pandurii, jucatorii nu mai vor sa se antreneze!

Anul viitor vor avea stadion nou, dar sunt aproape de faliment! DISPERARE la Pandurii, jucatorii nu mai vor sa se antreneze!

Narcis Raducan si Petre Grigoras vorbesc despre situatia dramatica de la Pandurii. 

Dupa 0-0 cu Chiajna, cei de la Pandurii au anuntat probleme mari cu finantele clubului. Jucatorii sunt in pragul revoltei pentru ca nu au mai fost platiti de luni bune. Conturile clubului sunt blocate, anunta Narcis Raducan.


"Am vorbit foarte serios atunci cand am spus ca suntem la un pas de desfiintare! Am vorbit foarte serios! Atata timp cat ti se blocheaza conturile, nu ai bani de salarii si nicio viziune pentru viitor, e clar ca se poate vorbi de desfiintarea acestui club! Eu sunt alaturi de jucatori si am o comunicare permanenta cu ei. Am discutat in aceasta perioada si i-am rugat sa nu tina cont de problemele colaterale si sa joace fotbal asa cum au facut-o de fiecare data. E foarte adevarat ca sunt jucatori care nu au primit banii sau au primit foarte, foarte putini de la inceputul campionatului. Nu s-a pus problema de vreo greva si nici de o revolutie!", a spus Raducan la Dolce Sport.

Petre Grigoras spune ca ii este foarte greu sa-i mai motiveze pe elevii sai sa se antreneze.

"Avem o situatie dificila, iar un rezultat favorabil ar fi redresat, oarecum, echipa. Situatia nu este deloc buna, imi este greu sa-i motivez pe jucatori. Nici cei noi nu se asteptau la asemenea restante, s-a ajuns la limita rabdarii. E o situatie mai mult decat delicata, s-au tot facut promisiuni, dar ne-am saturat, avem nevoie de fapte. Ar fi pacat ca aceasta echipa sa se desfiinteze. Eu am vorbit cu jucatorii, au incercat sa se mobilizeze, dar in mintea lor ramane aceasta problema. Nu stiu cata rabdare vor mai avea, nu stiu cat mai sunt dispusi sa se antreneze".

La Targu Jiu se construieste stadion nou, care va fi gata in 2017 va fi gata. Orasul risca sa nu mai aiba o echipa insa care sa joace pe noua arena in care s-au investit 20 de milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies