Derbyul FANTOMELOR: Anul trecut se bateau la titlu, acum joaca ultimele 90 de minute ale sezonului fara miza si cu 15 jucatori noi! Cum s-au schimbat Steaua si ASA intr-un singur an

Derbyul FANTOMELOR: Anul trecut se bateau la titlu, acum joaca ultimele 90 de minute ale sezonului fara miza si cu 15 jucatori noi! Cum s-au schimbat Steaua si ASA intr-un singur an

Cand Liga a anuntat programul playoff-ului, meciul din ultima etapa intre ASA si Steaua starnea multe discutii, dupa duelul purtat pana in ultimele secunde pentru titlul din sezonul trecut.

ASA s-a dovedit a fi doar o fantoma a echipei care era aproape sa cucereasca titlul in 2015, iar Steaua nu a reusit sa duca pana la capat lupta cu Astra lui Sumudica. Astfel, ultimul meci din playoff-ul Romaniei este fara miza. Steaua e sigura de locul de Champions League, ASA nu are dreptul de a juca in Europa si inca nu stie care va fi viitorul sau.

15 jucatori s-au schimbat in formulele de start ale celor doua echipe fata de ultima partida din sezonul trecut intre cele doua echipe. Atunci, ASA castiga cu 1-0 in fata Stelei, prin golul reusit de Ianis Zicu, una dintre marile revelatii ale acelui campionat. La fel ca si ASA, si forma lui Zicu s-a stins imediat, odata cu mutarea la Timisoara.

STEAUA - ASA, ultimul meci din sezonul trecut

Arlauskis - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Prepelita, Bourceanu - Popa, Chipciu, Tanase - Tucudean

Stancioiu - Feussi, Marius Constantin, Bejan, Sepsi - Muresan, N'Doye - Zicu, Voiculet, Bumba - Axente

ASA in meciul cu Astra

Stancioiu - Matei, Balaur, Lopez, Pirvulescu - Gorobsov, Muresan - Bus, Brandan, Borza - Tucudean

Steaua in meciul cu Astra

Nita - Tamas, Varela, Tosca, Momcilovic - Bourceanu, Pintilii - Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies