Anomaliile conflictului dintre Becali si CSA! Situatie unica in fotbal: "De o luna ma chinui sa cumpar un tricou cu Steaua"

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Septembrie 2015, 17:53

	Anomaliile conflictului dintre Becali si CSA! Situatie unica in fotbal: "De o luna ma chinui sa cumpar un tricou cu Steaua"

Razboiul Stelei cu CSA, nascut din orgolii si crescut din dorinta unor castiguri usoare, omoara pe zi ce trece si ultimele urme de profesionalism in managementul campioanei.

Ion Craciunescu a dezvaluit ca incearca de mai bine de o luna, fara succes pana acum, sa cumpere un tricou al campioanei.

In era in care castigurile marilor cluburi se bazeaza pe merchandising, iar intentiile de cumparare ale suporterilor se rezolva in cateva secunde, cu un click pe site-ul oficial, Steaua a renuntat la a mai vinde produse cu insemnele clubului.

"Nu pot sa inteleg asa ceva. De o luna si jumatate ma chinui sa cumpar un tricou cu Steaua si nu pot. Am sunat la club la Steaua, mi s-a spus ca au doua magazine. Acolo nu le au, s-a spus ca sunt ceva probleme."

"Nu mi se pare normal. Chiar nu mi se pare asa ceva. Am vrut sa-l sun si pe Becali. Cum se poate sa nu gasesc sa cumpar un tricou? Sa ai bani si nu poti sa cumperi? Dau bani, doar sa cumpar", a spus Craciunescu la DigiSport.

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies