AnomaLiga 1: 6 dintre medicii echipelor din prima liga n-au fost la cursul de prim ajutor organizat de LPF

AnomaLiga 1: 6 dintre medicii echipelor din prima liga n-au fost la cursul de prim ajutor organizat de LPF

Noua preocupare a medicilor din Liga I: sa urce jucatorii in ambulanta si sa se asigure ca e inchisa usa!

Tragedia de la Dinamo nu i-a responsabilizat in niciun fel pe doctorii echipelor din prima liga. Moartea lui Ekeng n-a adus schimbarea reala de atitudine asteptata dupa un eveniment atat de grav.

La cursul de prim ajutor si resuscitare organizat de LPF, jumatate dintre cluburile de Liga I n-au avut niciun reprezentant, scrie Gazeta Sporturilor. Exercitiul a avut loc la Spitalul Floreasca din Bucuresti, insa asta nu i-a convins pe medicii de la Steaua, Astra sau Voluntari sa ia parte la el. Numai 8 foctori de la cluburi din Liga I au participat la curs. Steaua, Astra, Iasi, Botosani, Voluntari si Petrolul au lipsit.

Medicul lui Dinamo, Liviu Batineanu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Ekeng dupa ce camerunezul s-a prabusit pe gazon in timpul meciului cu Viitorul, a fost si el prezent. Specialistii care au tinut seminarul au facut si o demonstratie de folosire rapida a defibrilatorului in cazul unui accident.

Ce medici au fost la curs:
Radu Paligora (Pandurii), Liviu Batineanu (Dinamo), Shadi Flaha (Viitorul), Dan Zolog (ASA), Claudiu Stamatescu (CSU Craiova), Ovidiu Dragos (CFR), Vasjo Karabolevski (Chiajna), Teymoor Ahmadi (ACS Poli)

Citeste si:LPF
VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies