Amicalul de lux cu care Hagi isi deschide STADIONUL pentru sezonul viitor din Liga I. Cum arata acum ARENA. FOTO

Amicalul de lux cu care Hagi isi deschide STADIONUL pentru sezonul viitor din Liga I. Cum arata acum ARENA. FOTO

Viitorul se muta la ea acasa, in localitatea Ovidiu la Academia Gheorghe Hagi.

Suparat pentru faptul ca primaria din Voluntari nu i-a facut stadion, asa cum promisese primarul, si de fapt ca echipa FC Voluntari va juca pe terenul Chiajnei, alaturi de Concordia, Hagi a decis sa mute echipa la Constanta.

Chiar daca lucrarile de amenajare nu sunt in totalitate gata, baza care era pregatita doar pentru cresterea juniorilor se va transforma in polul fotbalului constantean.

Pentru acest eveniment, cu o saptamana inaintea inceperii campionatului, Academia Hagi isi inaugureaza stadionul cu un meci amical de lux, pe 5 iulie. Olympiacos sau Panathinaikos ar putea juca cu Viitorul pe 5 iulie.

Pentru dosarul de licentiere, trebuie suplimentate numarul minim de locuri pe scaune, 5000, insa Viitorul ar putea primi o derogare, asa cum s-a intamplat si in cazul Concordiei Chiajna, care are o aren ade 4200 de locuri. Astfel o peluza e marita si ridicata. Gazonul este pregatit, dar are petice la mijlocul terenului.

Langa teren suporterii au posibilitatea sa stea la umbra in cateva Foisoare, pe scaune ca la stadion. Exista si un muzeu in cadrul stadionului cu toate trofeele castigate pana acum de copii, si ca piesa de rezistenta, un bust a lui Hagi, in marime naturala. Au si magazin de vanzare cu produse marca Viitorul.

Stadionul este in mijlocul campului, la 1 km de sosea, care este rupta, e inconjurat de maracini, si are o stana langa el unde pasc 100 de oi si capre. Inca un loc pitoresc in fotbalul romanesc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies