Andrei Ivan Bordeaux Sorin Cartu Universitatea Craiova Superliga

Andrei Ivan a ratat transferul carierei în această vară! Dezvăluirea lui Sorin Cârțu: "Este inadmisibil!"

Andrei Ivan (26 de ani), atacantul Universității Craiova, a fost aproape de un transfer în Ligue 1, însă mutarea a picat, conform fostului președinte Sorin Cârțu.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 17:44
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 17:43
Sorin Cârțu spune că Bordeaux, formație din Ligue 2, a făcut în iarnă o ofertă de 3 milioane de euro pentru transferul lui Andrei Ivan. Propunerea ar fi rămas valabilă și pentru acastă vară, însă doar dacă francezii ar fi promovat în Ligue 1.

Andrei Ivan a ratat transferul la Bordeaux

Bordeaux a ratat dramatic promovarea în dauna lui Metz, echipa antrenată de Laszlo Boloni, astfel că oferta pentru Andrei Ivan nu a mai fost valabilă.
 
Fostul președinte al Universității Craiova a explicat și care consideră că este marele minus al atacantului formației oltene.

"Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă intra Bordeaux în Divizia A, Ivan nu mai era. Era oferta făcută de astă-iarnă și era valabilă în continuare, pentru 3 milioane sau nu știu cât. Ar fi plecat la Bordeaux în vara asta, dar a promovat Metz și nu își poate permite cele 3 milioane pentru Ivan.

Aici sunt problemele lui Ivan. El nu poate să aibă continuitate. Eu zic că e mare vină și din partea lui cu tot ce se întâmplă. Este inadmisibil ca tu, la 27 de ani, să nu ai ambele picioare. A zis că l-au trimis în partea dreaptă... păi au fost niște situații în care să intre pe piciorul stâng, a dat niște pase cu dreptul, o aiureală d-asta. Dacă ai piciorul stâng, intri într-o combinație", a spus Sorin Cârțu, la Fanatik.

  • 17 goluri a marcat Andrei Ivan în cele 43 de meciuri jucate la Universitatea Craiova în sezonul trecut
  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a atacantului născut la Moreni, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!