Andone vine din vara la Dinamo! Borcea: "Ion Marin sta pana in mai"

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Octombrie 2009, 16:36
Andone vine din vara la Dinamo! Borcea: "Ion Marin sta pana in mai"

Borcea a anuntat data pana la care Ion Marin va fi antrenorul lui Dinamo: "sta pana in luna mai", a spus seful lui Dinamo. Sefii lui Dinamo sunt gata sa-l aduca pe Andone, care nu poate veni la vara: seicii nu-l lasa sa plece.

Cristi Borcea: "E inadmisibil ce a facut Adrian Cristea!"

"Andone nu poate veni pana in mai, cand i se termina contractul. Bergodi e sub contract cu Steaua, astfel ca Ion Marin va conduce echipa. Am incredere in el, e un antrenor valoros, a fost intotdeauna aproape de Dinamo, a castigat Cupe si titluri la Dinamo", a spus Borcea.

A vrut arbitrii straini!

"Am facut hartie pentru a cere arbitri straini la Brasov inca de acum sapte-opt zile, conform regulamentului, pentru ca stim ce s-a intamplat la jocurile cu Craiova, cu International si cu Medias la care au fost arbitri romani. Cand au fost arbitri straini, am fost arbitrati corect".

"E inadmisibil ce a facut Adrian Cristea!"

"Nu vreau sa discut despre echipa nationala, pentru ca e meci astazi, dar cred ca sunt putini jucatori de valoarea lui Mutu pentru a se renunta la el. E dezamagitor ca, in Serbia, a plecat de la lot fara sa-si ia la revedere de la antrenori. Asta nu se face la experienta lui. Adrian Cristea e un jucator de valoare, dar e inadmisibil ce a facut el! Nu poate sa iasa sa manance, asa cum a zis el, la ora 3 dimineata. Bineinteles ca l-am certat", a spus Borcea.

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies