Superliga

Andone, suparat dupa infrangerea cu ASA: "Multe greseli de arbitraj, am gresit si noi, si Gnohere. Nu cred ca mai e concentrat"

► Barcelona - Celtic, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV
► Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Septembrie 2016, 22:51
Data actualizarii: Luni 12 Septembrie 2016, 22:54

"A venit si prima infrangere dar a venit intr-un moment nepotrivit. Puteam castiga usor, cred cei de la ASA ne-au lasat sa ii dominam. Ocaziile au venit rar, nu au fost din faze bine lucrate... au fost multe momente importante. Penalty ratat de Gnohere, care nu rateaza de obicei, apoi penalty neacordat la 1-0, doua ocazii enorme la 1-1, si pana la urma au facut ei 2-1, putea sa se termine 2-2, gol anulat pe nedrept. Cam multe greseli de arbitraj...

Nu a fost un meci extraordinar, ei si-au inchis jocul si au beneficiat de executiile lui Zicu. Stiam ce poate Zicu, ca nu trebuie lasat liber, dar se intampla. E un meci din care avem multe de invatat.

Sunt suparat ca am pierdut meciul, dar nu sunt suparat pe nimeni, nici pe Gnohere. Sunt suparat doar ca a tratat cu lejeritate penalty-ul, cred ca problemele astea din ziare l-au deconcentrat putin, nu a mai fost ca la inceputul campionatului.

Sper ca noile achizitii sa ajunga cat mai repede la nivelul echipei, obiectivul nostru e sa facem o echipa puternica si sa ajungem in grupele Europa League", a spus Andone dupa meci.

Modifică setările cookies