Ioan Andone Dinamo Superliga

Andone, pe picior de plecare! Fanii nu il mai vor la Dinamo! Mai prinde derby-ul cu Steaua?

Zilele linistite de la Dinamo sunt istorie, iar faptul ca Ioan Andone a inceput deja sa-si caute alta echipa nu mai este un secret. Pe langa relatiile reci pe care le are cu actionarii clubului, antrenorul lui Dinamo are probleme si cu fanii din Stefan cel Mare, care spun ca nu vin la meciuri tocmai din cauza "Falcosului".

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2010, 07:01
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2010, 07:19

1.000 de spectatori au fost la meciul de Cupa dintre Dinamo si Ceahlaul, iar faptul ca Ioan Andone a apelat la ajutorul suporterilor stelisti pentru a umple stadionul, i-a infuriat si mai tare pe fanii din Stefan cel Mare. ProSport scrie ca dinamovistii nu il mai respecta deloc pe Ioan Andone, motivul parand sa fie faptul ca acesta este mult schimbat fata de antrenorul de acum 5 ani. "Singurul lucru care ne face sa nu avem o atitudine radicala este acela ca domnul Andone este dinamovist", spun fanii lui Dinamo.

Cum tensiunile de la echipa sunt tot mai mari, apropiatii lui Andone spun ca sunt sanse mari ca acesta sa plece de la Dinamo inainte chiar de terminarea turului. "O sa vorbesc si eu si cu Borcea si cu Andone sa vad ce se intampla la echipa. Eu unul cred ca ar fi bine ca Andone sa ramana macar pana la meciul cu Steaua", spune agentul Becali despre o iminenta despratire dintre Dinamo si Andone.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!