Andone ii trimite pe arabi acasa! Un impresar a venit sa-l ia pe Gnohere, Andone anunta: "Degeaba, ca nu mai pleaca nimeni". Ce l-a suparat la meciul cu ACS Poli

Andone ii trimite pe arabi acasa! Un impresar a venit sa-l ia pe Gnohere, Andone anunta: "Degeaba, ca nu mai pleaca nimeni". Ce l-a suparat la meciul cu ACS Poli

Dinamo 2-1 ACS Poli Timisoara si "cainii" au 6 puncte din tot atatea posibile. Ioan Andone a fost totusi nemultumit de atitudinea jucatorilor sai, vorbind la final si despre interesul lui Al Sadd pentru Gnohere.

"Prima repriza a fost buna. Nu foarte buna, nu la nivelul jocului cu Astra. Dar asta poate si din cauza incertitudinilor, nu am stiut pana acum 2 zile cu cine jucam.

Nu mi-a placut atitudinea jucatorilor, care le-au dat sansa celor de la Timisoara sa ne egaleze.

Noi avem un plan, vrem sa construim o echipa frumoasa. Vor fi multe hopuri, trebuie sa fim concentrati.

Stacheta e la nivelul meciului cu Astra, asa trebuie sa jucam.

In repriza a doua nu am mai avut luciditate, am intrat in jocul Timisoarei. Poli e o echipa care va pune probleme cand isi va intra in forma.

Degeaba au venit impresarii pentru Bizon, ca nu mai pleaca. Nu conteaza ca nu a semnat prelungirea, pana la anul nu pleaca. I-am zis ca poate sa plece cand da 20 de goluri.

El e un baiat bun, are caracter si sper sa-si pastreze promisiunea.

Daca terminam pe locul 2, e un pas inainte. Vom vedea dupa jocul cu Steaua unde suntem", a spus Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, dupa victoria impotriva lui ACS Poli.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies