Andone:”Ii astept si pe Kone si Pereira!”

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Iunie 2008, 16:53
Andone:”Ii astept si pe Kone si Pereira!”
Ioan Andone vrea sa schimbe sistemul de joc de la CFR Cluj.

”Se poate schimba sistemul. As putea juca un 4-3-1-2, cu doua varfuri centrale. Sa vedem cum revine si Didi, o sa mai si transferam ceva jucatori. Din cate cunosc eu, daca tratativele se vor finaliza, vor mai aparea doi jucatori. Sistemul va fi 4-4-2 cum am jucat anul trecut sau 4-3-1-2, sa am trei varfuri centrale, sa joc cu unul in spatele celor doi din fata.

E prematur sa vorbesc pana nu ii vad pe fiecare in teren, iar la meciuri imi voi da seama mai bine care sistem e mai convenabil. Ii astept si pe Kone si Pereira. Binenteles ca i-am urmarit. Lotul va fi de 29 de jucatori. Asa am stabilit cu domnul Paszkany si domnul Muresan. Acum daca vor mai aparea jucatori noi, vom mai renunta la unul sau doi dintre cei de aici.

Sunt adeptul schimbarilor, dar nu sa faci doua echipe, una pentru campionat si una pentru Liga Campionilor. O sa apara schimbari. De exemplu, daca joci martea sau miercuri in Liga Campionilor si joci sambata in campionat, o sa apara patru sau cinci jucatori noi. Niciodata nu voi schimba noua jucatori", a spus Andone.

Cauzele exodului forței de muncă. România are nevoie de 1 milion de medici, IT-iști și constructori
BRAT