"Vream sa venim pregatiti de campionat si de Liga Campionilor"

Miercuri 18 Iunie 2008, 16:52
"Vream sa venim pregatiti de campionat si de Liga Campionilor"
Antrenorul Ioan Andone a declarat inainte de plecare inspre Munchen, ca a ales aceeasi loc la fel ca in vara trecuta datorita conditiilor foarte bune de pregatire.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

 "Repetam ce am facut vara trecuta pentru ca tot in aceeasi statiune suntem, la acelasi hotel, ne antrenam pe acelasi teren. Sper sa ne pregatim la fel de bine, avem toate conditiile acolo si sa venim pregatiti pentru campionat si Liga Campionilor.  Vom avea doar doua partide de verificare pentru ca al doilea stagiu de pregatire e mai important pentru cristalizarea unei formule de joc. Sa vedem noii jucatori cum se prezinta, cum ii incadram in sistemul nostru. Pana acum, din ce am vazut la antrenament, jucatorii sunt foarte buni. Nu e o superstitie, sunt conditii foarte bune la Kossen. Al doilea cantonament l-am schimbat din Kaprun pentru ca nu mi-a placut foarte mult. Anul acest il vom face langa Salzburg, la 30 de kilometri", a explicat Ioan Andone.

 

Citeste si:

Liga I

Ioan Andone

BRAT