Andone a refuzat Rapidul! Pleaca pe milioane din Romania: "Saptamana asta e decisiva!" Sfat pentru Piti pentru meciul cu Olanda: "Sa faca 4-5 schimbari! Stelistii sunt cei mai in forma!"

Prunea a refuzat sa fie Meme Stoica de la Dinamo. Ramane la Iasi. Andone a refuzat sa vina la Rapid. Va merge la arabi. Si nu singur. Ia si jucatori romani. Stelistii ii plac cel mai mult.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Martie 2013, 06:35
Data actualizarii: Luni 25 Martie 2013, 06:33

Andone se putea intoarce in Giulesti chiar inaintea derbyului cu Steaua din aprilie. In 2010, cu Andone pe banca, Rapid a invins-o cu 5-1 pe Steaua.
 
Ioan Andone: "Dl Copos mi-a zis, e adevarat, ca daca vreau sa fiu manager general la Rapid si i-am zis ca meseria mea e de antrenor. Eu tot negociez, acum stiti cum e, negocierile tin. In tarile arabe am discutii"

Copos pleaca din Giulesti chiar daca Andone refuza Rapidul. Gruia Stoica, omul cu o avere de 500 de milioane de Euro, e pregatit sa ia Rapidul de la Copos.

Ioan Andone: "Saptamana care vine va fi decisiva. Ar fi f bine daca Dl Stoica ar prelua rapidul, ar fi un lucru foarte bun. Ar putea sa intareasca Rapidul si ar fi pacat ca Rapidul sa retrogradeze"

Saptamana viitoare e importanta si pentru Piturca. Romania va incerca sa schimbe la Amsterdam impresia proasta lasata in Ungaria.

Ioan Andone: "Daca evoluam cum am evoluat la Budapesta, nu avem sanse. Normal trebuie sa faca schimbari. Chiar tre sa faca mai mult de 3-4. Chiar 5 schimbari. Acum steaua e cea mai in forma echipa. Acum depinde..Daca nu sunt obositi"

Modifică setările cookies