Liga 1

Amendă deloc mititică primită de Mititelu! Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat pe oficialul lui FCU

Preşedintele clubului FC U Craiova 1848, Adrian Gigi Mititelu, fiul finanţatorului Adrian Mititelu, a fost amendat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu suma de 10.000 de lei, în urma şedinţei sale de miercuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 22:09
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 22:14

„Admite sesizarea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Adrian Gigi Mititelu. În temeiul art. 52/2/b/4 ?i art. 12, 14 Bis din RD al FRF, sancţionarea pârâtului Adrian Gigi Mititelu cu Avertisment şi 10.000 lei penalitate sportivă”, se arată în decizia comisiei, potrivit site-ului FRF.

Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar face referire la „comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului”.

UTA și CSU, amendate și ele

Clubul UTA Arad a fost sancţionat cu penalitate o sportivă de 5.000 de lei, din cauza incidentelor petrecute la meciul cu Chindia Târgovişte.

Clubul Universitatea Craiova a fost amendat cu 910 lei de comisie în urma meciului cu ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, din cauza numărului mare de cartonaşe galbene primite.

Eliminaţi la meciul dintre FC Botoşani şi FC U Craiova (2-1), fotbaliştii „Jaja” Jandir Breno Souza Silva (FC Botoşani) şi Bradley Diallo (FC U Craiova 1948) au fost sancţionaţi cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 de lei fiecare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies