"Am zis din decembrie ca am nevoie de jucatori! Stiam ca nu suntem campioni". Ce a spus Costel Galca dupa infrangerea cu ASA

"Am zis din decembrie ca am nevoie de jucatori! Stiam ca nu suntem campioni". Ce a spus Costel Galca dupa infrangerea cu ASA

Steaua 0-1 ASA Targu Mures | Oaspetii s-au impus prin golul marcat de Ianis Zicu si au urcat pe primul loc al clasamentului. ASA are 2 puncte peste Steaua, cu 5 etape inainte de finalul campionatului. Costel Galca a vorbit la finalul partidei.

"Am dominat jocul de la un capat la celalalt, iar ei ne-au dat gol la o faza fixa. Am avut o gramada de ocazii, dar nu reusim sa fructificam. Trebuie sa castigam cele 5 meciuri ramase, dar suntem la mana ASA-ului. 

Trebuie sa castigam tot pana la final. Nu pot sa spun acum ce imi reprosez. Am spus din decembrie ca nu s-a terminat campionatul si ca am nevoie de jucatori, de tot efectivul. Sper ca acum sa avem minte si sa recuperam aceste puncte, pentru ca nu sunt multe.

Nu trebuie sa nu mai spunem niciodata ca suntem campioni dinainte.

Nu vorbesc despre contractul meu si despre clauze, intrebati clubul, patronul, nu pe mine. 

Cred ca in seara asta am avut un penalty, dar in fine... Nu spun ca a fost un arbitraj rau, insa am pierdut puncte si din cauza arbitrilor, si din cauza ratarilor mari pe care le avem.

Am vorbit cu patronul acum doua zile, dar nu despre viitor, ci despre echipa", a spus Costel Galca la finalul partidei cu ASA Targu Mures.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies