Banel Nicolita FCSB mihai pintilii Superliga

"Am trăit momente de umilință!". Dezvăluirile lui Bănel Nicoliță despre perioada FCSB. Ce părere are despre Mihai Pintilii ca antrenor

După un început mai slab de sezon, FCSB a reușit să urce pe locul trei în Superliga înaintea pauzei competiționale de iarnă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 11:35
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 11:48

Bănel Nicoliță, unul dintre jucătorii emblematici care a evoluat la vicecampioana României, a vorbit despre situația de la club, povestind despre momentele dificile pe care le-a trăit când juca, iar echipa nu se afla pe o poziție satisfăcătoare în clasament.

Acesta a analizat și șansele pe care pe are Mihai Pintilii în postura de antrenor la FCSB, explicând că rezultatele sunt de partea lui și că trebuie să profite de șansa pe care o are. 

"Pintilii face o treabă foarte bună la FCSB și l-am lăudat personal, am vorbit de curând la telefon. După ce-a plecat Dică au venit rezultatele, iar Pintilii face parte din istoria Stelei. 

Ne bucurăm de fiecare dată când avem un fost coleg care ajută fotbalul românesc. Vom vedea dacă va profita la maximum de șansa pe care o are. Mi se pare foarte bun Pintilii, rezultatele vorbesc de la sine și sper ca nea Gigi să meargă cu el, să-i dea încredere.

Veneau dinamoviștii, mă înjurau și vorbeau foarte urât. Am trăit momente de umilință! Dar FCSB a demonstrat că jucătorii pe care îi are și pe care s-au plătit mulți bani încep să-și facă treaba. Eu vreau să-i văd campioni! Chiar cred că pot să iasă campioni în 2023", a declarat Bănel Nicoliță, potrivit gsp.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!