Rapid nu reușește să o învingă pe Chindia, deși a avut doi oameni în plus toată repriza secundă! Golul egalării a fost marcat din ofsaid 

Chindia - Rapid Emil Sandoi mihai iosif Superliga
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 20:02
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 22:36

Urmărim și comentăm împreuna meciul dintre Chindia Târgoviște și Rapid pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro.

Chindia Târgoviște și Rapid au făcut spectacol pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești. Chindia, cu doi oameni în minus, după eliminările lui Corbu și Căpușă, a marcat de două ori în poarta giuleștemilor, care au egalat abia în minutul 89, din ofsaid.

Brigada consusă de Chivulete i-a eliminat doi oameni Chindiei și au validat un gol dintr-o poziție clară de offside, în finalul meciului.

  • Mihai Iosif

Min. 89 GOL Rapid! Săpunaru deviază o centrare a lui Morais, iar mingea ajunge la Marzouk, care înscrie dintr-o poziție de ofsaid, neobservat de brigada condusă de Andrei Chivulete.

Min. 62 GOL Chindia! Daniel Popa finalizează cu gol o cursă splendidă.

Min. 60 GOL Rapid! Rareș Ilie egalează, după o fază creată de Bălan și Marzouk.

Min. 53 GOL Chindia! Negruț îl învinge pe Moldovan, iar Chindia deschide scorul, în inferioritate numerică, având doi jucători eliminați.

Min. 45 Încă un cartonaș roșu! Tiberiu Căpușă este trimis la vestiare, pentru cumul de cartonașe, după ce l-a lovit pe Băla cu cotul.

Min. 35 Sefer execută o lovitură liberă, mingea ajunge în zid, iar mai apoi Căbuz iese pentru a prinde mingea. Scapă mingea, însă unul dintre apărătorii Chindiei respinge balonul.

Min 32 Corbu primește cartonaș roșu. Jucătorul celor de la Chindia Târgoviște faultează din postura de ultim apărător la marginea careului. 

Min. 20 Corbu îl dribeazlă pe Junior Morais, iar apoi îl servește pe Florea. Atacantul însă trimite peste poartă, din poziție ideală.

Min. 19 Florea șutează, dar Moldovan reține.

Min. 14 Iacob trimite cu capul, din centrarea lui Florea, dar mingea îl lovește pe Dandea.

20:32 A început meciul.

18:45 Echipele de start: 

12:00 "Eu nu sunt magician, am alte calități. Am îmbătrânit într-un an cât în zece pentru că am trecut de la agonie la extaz", a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, înaintea partidei cu Chindia.

O victorie au reuşit târgoviştenii în ultimele șase runde, 2-0 la Arad, în rest au două remize şi trei înfrângeri. Chindia a marcat doar în șapte dintre cele 15 meciuri disputate în ediţia curentă. Conform statisticilor prezentate de InStat pe site-ul LPF.RO, gruparea dâmboviţeană este echipa cu cea mai mică posesie înregistrată în turul sezonului regulat, doar 40,1 %.

Giuleştenii au avut un parcurs formidabil pe teren advers în campionatul actual, elevii lui Mihai Iosif izbutind în deplasare patru succese şi trei rezultate de egalitate. Opt dintre cele 19 goluri înscrise de bucureşteni au fost marcate în urma unor faze fixe.

Șapte dintre cele 12 goluri încasate de Rapid au fost primite în repriza secundă. Antrenorul Emil Săndoi a mai întâlnit-o pe Rapid de șapte ori în Liga 1, de trei ori a câştigat şi de patru ori a fost învins. Chindia a utilizat 26 de jucători, trei dintre ei începând titulari în toate cele 15 partide (Tiberiu Căpuşă, Paul Iacob, Daniel Celea).

Rapid s-a bazat pe 24 de jucători, dintre care 7 au debutat pe prima scenă în campionatul curent, potrivit site-ului LPF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!