Cosmin Matei Dinamo Ripensia Timisoara Superliga

”Am rămas fără aer”. Cosmin Matei și momentul de panică de la Timișoara

Cosmin Matei (29 de ani) a marcat unicul gol al partidei dintre Ripensia și Dinamo, și a adus calificarea pentru ”câini” în optimile Cupei României. Mijlocașul a fost și protagonistul unui moment de panică.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 21:05
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 21:10

Acesta a fost lovit de Coulibaly și a cerut ajutorul din partea medicilor. Se pare că acesta nu a putut respira preț de câteva secunde, dar a putut să continue partida după câteva minute. Pe teren au intrat și două ambulanțe.

„Mi-am pierdut aerul, nu puteam să respir. M-am panicat și eu, au fost vreo 10-12 secunde... nu știu, pur și simplu nu am putut să respir. M-a lovit în spate jucătorul de la Ripensia și mi-am pierdut aerul. 

Important pentru mine este că echipa merge mai departe. Mă bucur că am reușit să înscriu, sunt sănătos și încep să-mi intru într-un ritm de joc, pentru că vin după o pauză de trei sau patru luni și am nevoie să ajung în cea mai bună formă.

Avem nevoie în continuare de continuitate, de rezultate pozitive pentru a căpăta cât mai multă încredere. Sunt mulți jucători tineri care au nevoie de încredere. Aceste meciuri sunt dificile. Când joci cu o echipă de Liga 2 se motivează foarte bine, pentru unele dintre ele este meciul sezonului. A fost un meci dificil.

Eu consider că, după următoarea pauză, cea cu naționala, o să fiu bine. Important e să ajungem cât mai departe, să ne propunem să câștigăm și în campionat să începem să acumulăm puncte”, a spus Cosmin Matei, la finalul partidei.

Hermannstadt, Rapid, FC Voluntari, Sepsi, FC Buzău, Gaz Metan, Poli Timișoara, CSO Filiași, FC Argeș, FCSB, FCU Craiova și Dinamo sunt echipele calificate, până acum, în optimile Cupei României. 

Ultima echipă calificată se va decide în urma meciului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Modifică setările cookies