"Presedintele Stelei a facut anuntul oficial: "Jucam pe Ghencea" Doua variante surprize: "Ii primim aici daca avem garantia ca Dinamo va castiga!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 18:45

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca a primit oferta de a juca meciul cu Dinamo pe Cluj Arena, insa meciul va avea loc mai mult ca sigur pe Ghencea.

"Daca existau alte conditii pentru intretinerea acestui teren sau daca erau informatiile de mai multa vreme, pentru a nu se suprapune cele doua meciuri, s-ar fi gasit solutii. Faptul ca nu se poate juca la cateva zile arata la ce nivel ne aflam in astfel de situatii. Putem sa jucam si noi si Romania pe Ghencea, acolo gazonul va fi bun daca jucam noi pe 1 martie si Romania pe 5 martie! Pe national arena nu se poate...", a spus Valeriu Argaseala la Digisport.

Acesta a dezvaluit ca va avea o intalnire cu reprezentantii Jandarmeriei si ai LPF-ului, pentru a stabili conditiile in care se poate desfasura meciul Steaua - Dinamo pe Ghencea: "Avem maine o intrunire la nivelul jandarmeriei si a LPF-ului. Vor fi 26.000 de spectatori maxim la meciul cu Dinamo. Cred ca pierdem vreo 100.000 de euro pentru ca nu putem juca pe National Arena", a spus Valeriu Argaseala.

Steaua si Dinamo sunt invitate la Giurgiu sa joace derby-ul Romaniei. "Daca am garantia ca ii bate Dinamo, i-as primi, dar nu am garantia asta" spune Dinu Gheorghe

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies