Toni Petrea Chindia Targoviste Marcel Ghergu Superliga

EXCLUSIV ”Am mizat foarte mult pe asta”. De ce a fost ales Toni Petrea antrenor al Chindiei Târgoviște

Conducerea celor de la Chindia Târgoviște are încredere în Toni Petrea, cel care l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea în funcția de antrenor al echipei

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 14:06
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 14:11

Marcel Ghergu, președintele Chindiei, a dezvăluit în dialog cu www.sport.ro care va fi obiectivul fostului antrenor de la FCSB la singura echipă fără succes, până acum, în Liga 1: salvarea de la retrogradare.

Toni Petrea, noul antrenor al Chindiei: ”Am mizat pe asta”

„Am avut discuții cu mai mulți tehnicieni, a contat foarte mult continuitatea. A contat și faptul că Țărmure (n.r. - Cristinel Țărmure, secundul lui Petrea) este târgoviștean, se cunoaște foarte bine și cu Irinel Voicu. Toni Petrea este un antrenor foarte bun, valoarea lui Toni o cunoaștem, o știți. Am mizat foarte mult pe profesionalismul și priceperea lui. Sperăm să depășim această perioadă.

Ce alt obiectiv putem avea? Obiectivul este o clasare cât mai bună, dacă se poate chiar salvarea directă de la retrogradare și evitarea locurilor de baraj”, a spus Marcel Ghergu, pentru www.sport.ro.

Chindia a obținut doar trei puncte, după ce a înregistrat șapte înfrângeri, trei remize și nicio victorie în Superliga.

Primul test important al lui Toni Petrea pe banca Târgoviștenilor este duelul cu CSA Steaua București din Cupa României de pe 28 septembrie, ora 16:30.

În campionat, Chindia se va duela cu Rapid București sâmbătă, 1 octombire, de la ora 18:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies