"Am avut discutii cu oameni din conducerea Stelei! Contractul meu se termina in 3 saptamani" Iordanescu Jr. vorbeste despre o posibila venire la Steaua

"Am avut discutii cu oameni din conducerea Stelei! Contractul meu se termina in 3 saptamani" Iordanescu Jr. vorbeste despre o posibila venire la Steaua

Steaua - Dinamo! Azi, 21:30, LIVE LA PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

Edward Iordanescu este una dintre variantele Stelei din vara, daca Becali va decide sa renunte la Reghecampf dupa ratarea titlului. Acesta din urma a declarat ca acest subiect nu exista, insa cert este ca niciun antrenor care a ratat titlul nu a ramas pe banca la Steaua.

"Recunosc am sentimente profunde fata de acest club, nici n-ar putea sa fie altfel fiindca eu am invatat sa fac primii pasi, la propriu, in curtea Stelei, in Ghencea. In acest moment insa nu exista acest scenariu, de la speculatii la ceva concret e cale lunga. Contractul meu mai dureaza 3 saptamani, apoi vom trage linie si vom analiza ce am facut aici la Pandurii in acest timp.", a spus Edi Iordanescu atunci cand a fost intrebat daca e adevarat ca este dorit ca antrenor la Steaua.

Acesta a dezvaluit ca a avut discutii private cu oamenii din conducerea Stelei si stie ca este apreciat, insa deocamdata Steaua are antrenor. "Gigi Becali mi-a zis fata in fata ca eu sunt mic de varsta si ca trebuie sa ascult si de cel mai mare", povesteste Iordanescu Jr. in editia tiparita a Gazetei.

"Azi a aparut numele meu, alta data va fi alt nume si tot asa. Un singur lucru e cert, Steaua va exista ca echipa si club mare fara sa conteze cine e patron", a adaugat Iordanescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies