"Am aratat cel mai bun fotbal din Liga I, dar sa va intre bine in cap: nu suntem pregatiti de titlu! Daca echipa asta va fi in Liga 1 si la anul va fi bine"

FC Viitorul Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 10:03
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 10:04

Hagi surprinde dupa infrangerea cu Pandurii, 0-1.

Hagi sustine ca Viitorul are cel mai bun joc din Liga I, dar miza este in continuare ramanerea in prima liga, chiar daca echipa se lupta acum pentru prima pozitie in campionat.

Dupa meciul cu Pandurii, Hagi a acuzat arbitrajul: "Au fost chestii aici, care au influentat scorul final. Noi nu am primit niciun fault in ultimii 40 de metri, in timp ce, in partea cealalta, se fluiera orice. Rugamintea mea este sa ne lase sa jucam. Arbitrii, daca ma respecta, asa cum spun ei, sa fie echidistanti. Ce le da lor sa ne dea si noua. O tenta incredibila, s-a fluierat intr-o singura directie", a declarat Hagi la DigiSport.

"Viitorul a aratat, poate, cel mai bun fotbal din Liga 1! Viitorul  a aratat, poate, cel mai bun fotbal din Liga 1, ofensiv echipa arata bine, dar azi trebuia sa facem mai mult. Sa va intre bine in cap. Noi nu suntem pregatiti pentru titlu. Daca echipa asta va fi in Liga 1 si la anul va fi bine iar daca va fi in primele sase va fi ceva extraordinar pentru noi", a mai spus Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!