"Am aflat despre Steaua de pe wikipedia" Gomez, pustiul de 18 ani venit in probe viseaza sa castige multe trofee: "M-as antrena toata ziua"

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 08:53
"Am aflat despre Steaua de pe wikipedia" Gomez, pustiul de 18 ani venit in probe viseaza sa castige multe trofee: "M-as antrena toata ziua"

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Are 18 ani si a venit la Steaua cu o motivatie fantastica. Vrea cariera in Ghencea si spune ca are foame de rezultate. Este Omar Balde Gomez, cel mai nou jucator al Stelei, venit in probe pentru a se antrena cu echipa de juniori.

“Auzisem ceva de acest club, dupa ce m-am informat pe wikipedia, mi-am zis ca daca a castigat Champions League in 1986 si are cele mai multe trofee din Romania, participand si in cele mai bune competitii europene, ar fi o alebere buna pentru un start de cariera reusit. Sunt tanar, mi-e foame de rezultate mari, am forta si m-as antrena toata ziua.

Vreau sa reusesc la Steaua, daca mi se va oferi posibilitatea, vreau sa arat ca am calitate de viitor campion. Am doar 18 ani, mai am destule de imbunatatit, insa sub comanda unui staff tehnic profesionist stiu sa muncesc, sa ascult, sa invat”, a spus Gomez pentru Gazeta Sporturilor.
 

Fundasul se va antrena alaturi de Ion Toma si Massimo Pedrazzini, cei doi responsabili de juniorii Stelei, dar va fi monitorizat atent si de Laurentiu Reghecampf.

Dupa perioada de probe, Steaua va decide daca ii va oferi un contract jucatorului.

In primele meciuri amicale din Spania, Steaua a dovedit ca are probleme in defensiva. Varela nu a dat randamentul asteptat, Gardos a fost chinuit de o accidentare, iar in aceste conditii, Reghe a tot cautat solutii pentru a improviza.

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies