Denis Alibec denis alibec steaua Dumitru Dragomir transfer denis alibec Superliga

Alibec, sfatuit sa plece de la Steaua: "Sa-si ia viteza daca vrea sa aiba o cariera cat de cat!" Unde au gresit Becali si Dica: "Ati mai pomenit asa ceva?"

Denis Alibec este sfatuit sa plece de la Steaua pentru a-si relansa cariera.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 11:24
Data actualizarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 11:26

Dumitru Dragomir este de parere ca atacantul in varsta de 27 de ani nu isi va putea reveni daca va continua la Steaua si trebuie sa schimbe echipa pentru a da un "restart".

Dragomir considera ca Gigi Becali a gresit atunci cand l-a criticat public pe Alibec si l-a expus in fata fanilor, iar Dica ar fi trebuit sa conceapa un sistem de joc care sa se plieze pe calitatile atacantului. Dragomir da exemplu perioadele petrecute de Alibec la Viitorul si Astra, perioade in care Alibec a dat randament maxim.

"Eu nu cred ca Alibec isi va reveni. Daca vrea sa faca o cariera cat de cat, sa-si ia viteza. Cei de la Steaua au gresit. La Hagi si la Sumudica a jucat trasnet. Nu e vorba de atmosfera, conducerea Stelei l-a aruncat in gura galeriei. Dica trebuia sa gaseasca un sistem de joc prin care sa-i puna in valoare calitatile. El nu intra in combinatii cu nimeni pentru ca nimeni nu intra in combinatii cu el. Ati mai pomenit asa ceva?"
, a declarat Dumitru Dragomir la ProX.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!