Alexandru Meszar a spus totul, după transferul lui Rareș Pop la Rapid: ”E o bombă”

Alexandru Meszar Rapid Rares Pop UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:09
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:09

Rareș Pop (18 ani) a fost transferat de la UTA Arad la Rapid.

În cursul zilei de duminică, Rareș Pop ar urma să semneze un contract valabil pe patru ani și jumătate cu Rapid. În schimbul său, conducerea clubului va plăti 700.000 de euro, iar UTA va păstra 20% dintr-un viitor transfer.

Alexandru Meszar, finanțatorul clubului UTA Arad, a reacționat după ce tânărul fotbalist arădean a semnat cu giuleștenii. Omul de afaceri spune că tranzacția nu este încă finalizată, dar discuțiile sunt foarte avansate.

Așa cum a dezvăluit și Victor Angelescu, Rareș Pop va rămâne la Arad cel puțin până la finalul sezonului, după care se va alătura noii sale echipe.

Alexandru Meszar: ”E o bombă”

„Trebuie să vă spun că e o bombă, dar nu e detonată. Rareș Pop e la Arad, nu la Rapid. Suntem în discuții avansate, care durează de mai multă vreme, dar nimic nu e finalizat. Există un acord de principiu unde s-a respectat foarte mult ce își dorește și jucătorul, ce e bun pentru evoluția jucătorului.

Rareș rămâne jucătorul Aradului cel puțin până la vară cum a fost stabilit inițial de jucător, de părinți de impresar. Din vară vom vedea ce se va întâmpla.

Este foarte important să urmărim ce e bine pentru ambele cluburi ca acest jucător să se dezvolte în continuare”, a spus Meszar, potrivit Fanatik.ro.

În urmă cu o lună, Mircea Rednic se arăta nemulțumit de faptul că Rapid a oferit 600.000 de euro pentru Rareș Pop, în condițiile în care Andrei Borza a fost cumpărat cu o sumă mai mare.

Acum, se pare că giuleștenii au mărit oferta la 700.000 de euro, sumă care i-a convins pe arădeni. 

”Oferta despre care s-a scris prin ziare. Păi Rareș e de 600...? Adică tu, Rapid, ai dat pe Borza 800.000, care e un fundaș, și pentru Rareș mai puțin?

Mă agăț eu de el, nici până la poartă nu ajunge. Nu îl las să plece, ce Dumnezeu?!”, spunea Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Evoluțiile lui Rareș Pop în tricoul celor de la UTA Arad au fost apreciate în acest sezon. A bifat 26 de apariții, reușind să marcheze de trei ori.

  • Site-urile de specialitate îi acordă o cotă de piață de 400.000 de euro noului jucător de la Rapid.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!