Alex Mitriță a dezvăluit care e cea mai frumoasă amintire legată de fotbal

alex mitrita Superliga Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 August 2023, 17:35
Data actualizarii: Sambata 26 August 2023, 17:34

Alexandru Mitriță (28 de ani) a revenit la Universitatea Craiova la începutul actualului sezon.

Cotat la 2.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Alexandru Mitriță a evoluat timp de patru ani în străinătate, trecând pe la echipe precum New York City, Al-Ahli, PAOK Salonic și Al-Raed.

Alex Mitriță a dezvăluit care e cea mai frumoasă amintire legată de fotbal

De când a revenit la olteni, winger-ul a bifat deja cinci apariții, a reușit să marcheze un gol și să paseze decisiv în alte trei situații, în 450 de minute petrecute în echipamentul clubului în nol sezon.

Alexandru Mitriță a oferit recent un interviu pentru Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și a dezvăluit care e cea mai frumoasă amintire a sa legat de fotbal. Winger-ul a remarcat că momentul în care a câștigat Cupa României l-a marcat destul de mult.

„Am multe amintiri frumoase din fotbal, dar sunt sigur mai frumoase vor fi cele din viitor în tricoul Universității Craiova. Până în acest moment, unul dintre momentele de top din viața mea a fost în 2018, când am câștigat Cupa României în fața celor de la Hermannstadt. 

Am marcat, am adus primul trofeu acasă după mulți ani de așteptare, dar ce s-a întâmplat pe Arena Națională și, mai ales, a doua zi, în centrul Craiovei, rămâne de povestit nepoților. 

Să-mi mai ziceți și mie o echipă din România care deplasează 25.000 de suporteri la 250 de km distanță pentru un meci de fotbal. Ne-am simțit ca niște eroi, iar primirea de a doua zi din Cetatea Băniei a fost epică. Toate aceste amintiri vor rămâne pentru totdeauna în inima mea”, a spus Alexandru Mitriță, potrivit LPF.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova va face deplasarea la Ovidiu pentru meciul împoriva campioanei Farul Constanța. Meciul va fi LIVE TEXT și pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro duminică, 27 august, de la ora 21:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!