Alex Chipciu, întrebat direct despre transferul la FCSB: ”Nu pot să neg, trebuie ceva nou!”

alex chipciu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 18:32
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 18:33

Universitatea Cluj s-a calificat la barajul pentru Conference League, pe care îl va disputa cu Universitatea Craiova.

Totuși, la finalul sezonului, ”Șepcile Roșii” ar putea rămâne fără unul dintre cei mai importanți jucători. Alex Chipciu ar putea pleca de la Universitatea Cluj și ar putea ajunge la FCSB, așa cum a dezvăluit chiar Gigi Becali.

Alex Chipciu: ”Am sentimentul că trebuie ceva nou!”

După meciul în care U Cluj s-a calificat la barajul pentru Conference League, Alex Chipciu a fost întrebat despre un eventual transfer la FCSB.

Chiar dacă a explicat că este concentrat total la meciul cu Universitatea Craiova, experimentatul fotbalist polivalent a recunoscut că are nevoie de ”ceva nou”. Totodată, după dezvăluirea făcută de Gigi Becali în urmă cu doar câteva zile, Alex Chipciu nu a negat discuțiile cu FCSB.

Nu pot să-mi permit să mă gândesc la altceva, pentru că urmează un meci capital la Craiova. Avem și o primă foarte mare, avem și posibilitatea ca acest club să joace în Europa, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1970, nu știu de când. Sunt concentrat 100% acolo, chiar dacă au apărut speculații.

Nu pot să neg, au ieșit discuții (n.r. despre o trecere la FCSB). Dar în același timp chiar vreau să trag linie după acel meci. Au fost doi ani obositori pentru mine. Și frumoși, dar m-au stors. Am sentimentul că trebuie ceva nou, asta e părerea mea. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimul meci.

Sunt 15 jucători care termină contractele, probabil va fi o echipă nouă. Îmi scrisese soția mai devreme: `N-ați luat vacanță?`. Nu-mi permiteam să mă gândesc la vacanță pentru că e frumos să joci astfel de meciuri”, a spus Alex Chipciu la finalul meciului.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Alex Chipciu.

Alex Chipciu a mai fost legitimat la FCSB în perioada 2012-2016 și, alături de roș-albaștri, Chipciu este de trei ori campion al României (2012/13, 2013/14, 2014/15).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!