Alerta inaintea meciului cu Steaua: "Am doar 13 jucatori" 7 transferuri cerute de urgenta de cea mai mare rivala a Stelei la titlu

Alerta inaintea meciului cu Steaua: "Am doar 13 jucatori" 7 transferuri cerute de urgenta de cea mai mare rivala a Stelei la titlu

Isaila cere conducerii sa ii transfere o echipa intreaga in urmatoarele saptamani.

Inaintea meciului cu Steaua din SuperCupa, Daniel Isaila spune ca are 13 jucatori de camp valizi si cere 7 transferuri.

"Eu am spus ca suntem putini numeric, sunt 13 jucatori de camp care pot aborda aceasta Supercupa. Am nevoie de 6-7 jucatori sa completam lotul. Vom lupta pe patru fronturi si nu va fi usor. Avem discutii cu foarte multi jucatori, dar deocamdata nu pot da nume. Sunt jucatori valorosi si romani si straini, speram sa-i aducem cat mai curand pentru ca e nevoie sa se integreze, sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Budescu ramane la Astra, este jucatorul Astrei", a spus Isaila pe Aeroportul Henri Coanda.

Budescu: "Dupa cum vedeti nu am plecat"

"Speram sa incepem cu dreptul acest sezon. Suntem pregatiti, putem bate Steaua, de ce sa nu putem. Este un singur meci, cel mai bun sa castige. Va fi un meci foarte disputat. Dupa cum vedeti nu am plecat, vom vedea ce va fi in viitor. Au fost oferte, au vorbit la club, dar inca nu am aflat nimic. Deocamdata sunt aici. Nu mi-am propus nimic personal, mi-as dori sa am impreuna cu echipa o performanta mai buna ca anul trecut", a declarat si Budescu.

Astra si Steaua joaca in SuperCupa Romaniei, vineri, ora 21:00, la ProTV.

Citeste si:SteauaAstra Giurgiu

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies